www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

TAC: Verrassende BFO Award voor Markus Meyer
08.04.2012 - 17:39, persbericht

Voor het tweede jaar op rij wordt na elke wedstrijd van het BFO Belgian Rally Championship een prijs uitgereikt aan de piloot die een uitzonderlijke prestatie heeft geleverd. Deze BFO Award, ondertussen uitgegroeid tot een begeerde prijs in het Belgische rallywereldje, gaat gepaard met een gratis inschrijving voor de volgende manche van het BFO-BRC en een deelname aan de BFO Academy, een unieke opleidingsdag voor rallypiloten.

De jury opteerde voor de eerste keer in de geschiedenis voor een piloot die zich in de kijker reed in het RACB Rally Criterium. De 24-jarige Markus Meyer, vierde algemeen met een bescheiden Toyota Yaris in het Criterium, werd in de bloemetjes gezet. De piloot uit Mandersfeld, een kameraad van Thierry Neuville, voor wie hij ook als ouvreur werkt in het Wereldkampioenschap Rally, was in de wolken.

"Dit had ik nooit durven dromen en zeker niet verwacht! Het was mijn eerste deelname in Tielt. Omdat onze Yaris pas vrijdag klaar was, had ik alle proeven maar twee keer verkend. Ik vond het parcours heel uitdagend. Het asfalt is extreem glad en dat past goed bij mijn rijstijl. Ik ben enorm trots op het winnen van de BFO Award. Als het in de Wallonie goed gaat, dan zet ik het seizoen misschien wel verder in het Criterium," lachte een duidelijk verraste maar daarom niet minder gelukkige Markus Meyer.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws