www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

TAC Review: Tobi Vandenberghe geveld door mechanische pech
10.04.2012 - 12:10, persbericht

Afgelopen weekend nam Tobi Vandenberghe deel aan de thuisrally in Tielt. Op voorhand hadden we als doel: de wagen meten met deze van Dobbelaere. (oude versus nieuwe mecaniek) De vettige weersomstandigheden bij de start waren ideaal om het mindere vermogen tegenover de BMW's te compenseren. Op de eerste proef waren we 2de achterwielaangedreven wagen, de volgende 2 proeven waren we snelste RWD!

De eerste volledig droge proef was KP Ondank, alwaar Dobbelaere aan een sterke remonte begonnen was. (5 sec winst). Op de volgende droge KP Poelberg wisten we de schade te beperken: 0,2 sec op Dobbelaere. Intussen hadden we een onverhoopte 5de plaats vast in het Criterium. De laatste lus van 4 proeven stond voor de boeg, en we moesten blijven aanvallen om een sterk opzettende Heusdens achter ons te houden. Op KP Schuiferskapelle besliste de motor echter dat het welletjes was geweest. Kp Ondank werd op 3 cylinders afgewerkt vooraleer we beslisten geen verdere schade aan te richten en de wagen aan de kant te zetten.

Het team van KBRACING treft geen blaam daar dit een niet te voorziene breuk betreft. De wagen wordt deze week onder handen genomen om fris aan de start te verschijnen volgende week in Dranouter!

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws