HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome

RS Marchin: Dewulf wint, Meyer bevestigt
10.04.2012 - 19:44, jdh

Traditiegetrouw wordt op Paasmaandag de Rallysprint van Marchin gereden. Philippe Dewulf wist er weinig verrassend een zoveelste sprintzege aan zijn palmares toe te voegen. Met zijn Toyota Corolla WRC was hij aan de meet 23" sneller dan Olivier Docquier in een Ford Escort Cosworth.

De prestatie van de dag kwam opnieuw van Markus Meyer (Toyota Yaris), die in de TAC Rally de BFO Award won dankzij zijn vierde plaats in het Criterium. In Marchin deed de kameraad van Thierry Neuville het een plaatsje beter en reed hij bovendien een scratch in de laatste ronde. In het algemeen klassement klopte Meyer Jean-Luc Berleur (Lancer Evo 6) en Mickael Henrard (Renault Clio), winnaar in Divisie 3-2-1.

Uitslag

Hubert Deferm (BMW 323i) moest op een wel heel speciale manier de wedstrijd verlaten...