www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

TAC Review: Alternatorriem houdt Celopi Racing van stunt
11.04.2012 - 20:49, persbericht

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, de TAC Rally stond op het programma. Christophe Panis en Lode D’haenens hadden er zin in en de toeschouwers waren talrijk op post.

Helaas mochten wij al vroeg kennismaken met de minder leuke kant van de sport, mechanische pech. Ook dit is rallysport… Co-piloot Lode kon het nauwelijks vatten en wou kost wat kost de wagen terug aan de praat krijgen, maar het mocht niet baten, de opgave was onvermijdelijk. “De riem van de alternator is stuk gegaan, en met nog 3 proeven voor de boeg vooraleer we naar de service mochten, vielen we stil aan de start van KP Ondank. De wagen was niet meer aan de praat te krijgen.”

“En toch hebben we vertrouwen getankt”, zegt piloot Christophe. “De drie Tieltse proeven die we konden afwerken zijn, ondanks twee kleine schuivers, aan een goed tempo gereden. We waren verbaasd toen we zagen dat we met onze kleine Peugeot voor onze opgave zowaar eerste in onze klasse en vooral 9de algemeen in het Criterium stonden!”

We hopen nu op een probleemloos optreden tijdens de ORC Rally in Oostrozebeke, eind mei. Graag willen we nog de supporters bedanken die de kou trotseerden om ons in actie te zien!

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws