www.shakedown.be - rallysport in belgië

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgië

Inschrijvingen voor Geko Ypres Rally binnenkort open
13.04.2012 - 19:38, persbericht

Met nog iets minder dan drie maanden voor de boeg, schakelen de organisatoren van de Geko Ypres Rally naar de hoogste versnelling om van de editie van dit jaar opnieuw een klepper van formaat te maken. De organisatoren kondigen aan dat de geďnteresseerde deelnemers kunnen inschrijven vanaf 20 april. De Geko Ypres Rally, ontegensprekelijk het hoogtepunt van de Belgische rallykalender en één van de topklassiekers van de Intercontinental Rally Challenge en van het European Rally Championship, vindt plaats van 21 tot 23 juni.

De inschrijvingen voor de Geko Ypres Rally 2012 gaan open vanaf vrijdag 20 april. Vanaf deze dag kunnen geďnteresseerde teams en piloten zich inschrijven via het inschrijvingsformulier dat gevonden kan worden op de website www.gekoypresrally.com. Piloten die wensen deel te nemen aan de Geko Ypres Rally moeten deze ingevulde formulieren versturen aan de organisatoren. Maandag 28 mei sluiten de inschrijvingen aan verminderd tarief. Vanaf deze datum geldt het volle tarief. Vrijdag 8 juni om 24 uur worden de inschrijvingen volledig afgesloten. Het originele inschrijvingsformulier moet bij de organisatoren ten laatste op 11 juni toegekomen zijn.

De organisatoren van de Geko Ypres Rally wijzen er nog eens op dat een maximum van 120 wagens toegelaten wordt, aangezien alle wagens op vrijdag voor 23 uur binnen moeten zijn, conform de Belgische wetgeving. Dit aantal van 120 auto's is het absolute maximum waar strikt aan gehouden wordt en waar niet van afgeweken zal worden. Indien er meer dan 120 inschrijvingen zijn, zal er een reservelijst opgesteld worden. Enkel volledig ingevulde inschrijvingen zullen weerhouden worden door de organisatoren.

Het is ondertussen voor de fans en toeschouwers al mogelijk om hun all stages inkom ticket te bestellen in voorverkoop aan de interessante voorverkoopprijs van 34 euro. Daarnaast kan er ook het Fun-pakket, bestaande uit een all-stages weekend ticket, een rally cap, het Geko Ypres Rally rally-magazine, de rallyposter en enkele gadgets, besteld worden voor 50€. Dit aanbod bestaat in een beperkte oplage van 500 stuks. Er vroeg bij zijn is dus de boodschap. De tickets en pakketten kunnen besteld worden via de Geko Ypres Rally website. De organisatie zal de rallyfans via Facebook, Twitter en de website op de hoogte houden van de binnenkomende inschrijvingen en andere interessante weetjes en nieuwtjes.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws