www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Wallonie: Jonas Langenakens met Ford Focus WRC '08
24.04.2012 - 22:13, jdh - foto boutte

Jonas Langenakens gaat in de Rallye de Wallonie met de Ford Focus WRC '08 van NCRS van start, net als in Landen en Tielt. Aanvankelijk was de wagen voorzien voor Bernd Casier en zou Langenakens overstappen naar de ex-Deferm Impreza WRC S10, maar het forfait van Casier en extra budget beslisten er anders over.

"In extremis rijden we nu toch met de Ford. Dankzij een grote inspanning van mijn partner Johan Kempeneers van HotSpring Garden kunnen we in Namen starten met de NCRS-Focus WRC. Ik ben echt heel blij dat ik weer achter het stuur kan kruipen van deze droomwagen. Ik wil dan ook iedereen bedanken die aan dit project heeft gewerkt.Ē

Nu Langenakens de wagen al wat over de knie heeft mag zeker een mooie prestatie worden verwacht in de Rallye de Wallonie, een wedstrijd die hij goed kent. "Ik mag wel stellen dat deze wedstrijd mij wel ligt. Ze is snel en technisch maar zeker niet te onderschatten. Ook het parcours is geweldig. Ik moet eerlijk toegeven dat ik het nu wel makkelijker zal hebben in Namen. Ik ken de Focus nu al redelijk goed en weet dus wat mij te wachten staat. Maar ik ga zeker geen gekke dingen doen. Ik ga zo hard mogelijk proberen te gaan zonder fouten te maken en dan zal een goed resultaat wel volgen.Ē, aldus de Landenaar op ncrs.be.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws