www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Wallonie Preview: Jonas Langenakens mikt op podium
26.04.2012 - 19:19, persbericht

Vrijdagavond starten Jonas Langenakens en co-rijder Kenneth Delvaux in de Rally van WalloniŽ, dat is de derde manche van het BK rally. Na twee wedstrijden staat Langenakens op de tweede plaats in het BK. De Landenaar deed de voorbije wedstrijden ervaring op met de Ford Focus WRC van NCRS en dat geeft de burger moed. Langenakens is ambitieus en wil zondagavond op het podium staan.

"Ik ben bijzonder tevreden dat we opnieuw met de Ford Focus WRC van NCRS van start kunnen gaan" zegt Jonas Langenakens enthousiast. "Mijn trouwe partners hebben een extra inspanning gedaan en daar ben ik bijzonder blij om. Ik kijk vol vertrouwen uit naar deze wedstrijd die mij moet liggen. Zondagnamiddag hoop ik op het podium te staan."

Tijdens de Haspengouwrally viel de regen met bakken uit de lucht en ook in Tielt bleef het tijdens de TAC Rally niet droog. Afgaande op de weersvoorspellingen zou het dit weekend opnieuw een wet-race kunnen worden. "Als ze mij op het juiste moment het juiste schoeisel aanbinden schrikt me dat niet af" knipoogt Jonas Langenakens. "Mijn prestaties van de voorbije wedstrijden hebben mijn vertrouwen een boost gegeven. Zweven doe ik niet, daar is geen enkele reden voor. Maar ik leer snel en hoop dit weekend een mondje mee te praten."

De Rally van WalloniŽ is de enige rally op de kalender verspreid over drie dagen. "Het is een lange wedstrijd maar dat maakt het leuk. Niet alleen mentaal maar ook fysiek sta ik scherp. Ik fiets veel en kruip regelmatig in de fitness. En vrijdagavond kruipen we opnieuw in de wagen voor twee korte klassementsritten op de Citadel van Namen. Ik kan haast niet wachten." besluit Langenakens.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws