www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Ambitieuze plannen voor Samaey Motorsport
22.02.2011 - 18:41, jdh

Samaey Motorsport, het team van Pedro Samaey, heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. Naast de uitbreiding van het verhuurgamma staan ook een nieuwe shop en garage op het programma.

Pedro: "Vanaf dit jaar staat er enkel grote veranderingen op ons te wachten en zijn we toch beetje bij beetje een professioneel team aan het worden. Ons eerste grote nieuws is toch wel de aankoop van een stuk industriegrond gelegen op het nieuwe industriepark in Waasten waar we in 2013 mogen beginnen bouwen aan een nieuwe shop en garage. Ons team, dat reeds uit 7 mechaniekers bestaat, heeft deze winter niet stilgezeten. Zo zijn we begonnen met de opbouw van een Peugeot 306 Kit Car (smalle versie) die vanaf april te huur aangeboden zal worden. ook doen we verder met de verhuur van onze Peugeot 106 Rallye en zijn er nog plannen om in loop van het seizoen een Peugeot 106 GTI groep N te bouwen. Ook doen we zeker verder met het verdelen van onderdelen van Peugeot Sport France en Oreca France in BelgiŽ. Verder zijn we reeds gestart met het plaatsen van FIA-gekeurde rolbeugels in racewagens door middel van TIG-lassen."

Pedro is zelf ook regelmatig aan het stuur terug vinden te vinden, zo start hij het seizoen in de Rally van Hannuit met de Peugeot 106 Rallye. Fenwick Debaere zal de wagen besturen in Moorslede, waar Samaey Motorsport ook assistentie zal verlenen voor het team van DCC Motorsport.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws