www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Alltec Seys

TVB

Diger

ARD Service

HomeNieuwsHomeHomeHomeHomeHomeHome
www.shakedown.be - rallysport in belgiŽ

Eerste info Geko Rally van Wervik
01.05.2012 - 14:41, jdh

De Rally van Wervik wordt dit jaar terug twee weken voor de Geko Ypres Rally verreden, meerbepaald op zaterdag 9 juni. Na de verkenningen, administratieve en technische controle vanaf vrijdagnamiddag gaat de eerste deelnemer op zaterdag omstreeks 8u25 van start op het podium. Het rallycentrum is opnieuw gevestigd in de Broederschool van Wervik terwijl het servicepark gelegen is in de industriezone.

De wedstrijd bestaat opnieuw uit vijf ronden van drie proeven, goed voor 100 km tegen de klok waarvan 4% onverhard. KP Kruiseke blijff ongewijzigd, Geluwe en Wervik ondergaan wel veranderingen. "KP Geluwe krijgt een nieuw einde omdat we van de gemeente Zonnebeke niet meer over hun grondgebied mogen en dit in een verkiezingsjaar voor een gemeente met veel rallyminnende mensen. KP Wervik wordt hertekend naar een showproef omdat we een zelfstandige langs het parcours niet in zijn werkzaamheden willen storen.", luidt het bij Scuderia Vervica.

Er mogen opnieuw enkele teams worden verwacht die de Ieperse rally komen voorbereiden al valt daar voorlopig nog niet veel van te merken op voorlopige deelnemerslijst, die momenteel 34 teams telt.

Op www.scuderiavervica.be kun je terecht voor alle verdere info. Er zijn bovendien tickets te winnen en wie er on-line zijn toegangsticket (t.w.v. 12 Ä) bestelt krijgt er een gratis programmaboekje t.w.v. 5 Ä bovenop.

Nieuwsarchief 2011 - 2015

Nieuwsarchief 2002 - 2010

laatste nieuws